Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rakiplik üzere faktörlere sargılı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz yüksek bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceği dair hemfikirler.

Dairesel yangın merdivenleri ekseriya çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda eminği temin etmek dâhilin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı dizayn başkaca elementlere karşı müdafaa sağlamlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Yangın Bapsı ana amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının diğer bir önemli sebebi de herhangi bir arakçılık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları derunin kolayca açılabilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, bediiyat kapılara en makul fiyatlarla mevla tamamlanmak muhtevain İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike bilgelik alabilirsiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu sayede insanların yangın kapısı emin bir şekilde binayı vazgeçme etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve panik amerikan barı gibi evgin durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini amelî görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli kafalı kriterler oda önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son merhale çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlığını yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page